Pages

Nuffnang add

Monday, June 21, 2010

What a delicious Nasi Kerabu!


I guaranteed the Nasi Kerabu that you can buy here is so delicious and tasty. A real treat for your taste bud. You've got to try it.

The sad thing is you need to get it wrap for take away because the stall does not has place for eating. Anyway, eating at home is better because you can eat using your hand. It will definitely taste a lot better.

Visit: SHAHIRAH NASI KERABU
Address: CHABANG EMPAT CHERANG, CHERANG, KOTA BHARU, KELANTAN.
Contact: 014- 808 6490

10 comments:

NaNaJoe said...

sedapnye!!!
huhuhu~~lame xmakan nasi kerabu!!
tapi nana tgah diet xmkn nasik ni! adesss~~ :(

nora said...

meriah betul ulam nasi kerabu dia tu ek :)

Super SAYYA!! said...

waaa.. sedapnye nasi kerabu.. bangi ni pon ade.. pure klantanese buat.. tiap2 minggu g pasar malam beli.. hehehe...

chik said...

memang sedap nana. setakat ni nasi kerabu yang kakchik beli digerai, di situlah paling best. hehe, diet la pulak cik adik ni. kakchik nampak dah comel tu.

chik said...

nora, terlalu banyak pilihan sampai kakchik pun keliru nak yang mana satu.

chik said...

super SAYYA, w/pun kat sana boleh makan yg pure kelantanese buat, kakchik yakin tentu tak sama kesedapannya hehe.

I*K*T*I*R*A*F said...

salam terjah! :D

walaupun tak berapa pandai makan nasik ni,tapi bile tengok,teringin la pulak,heeeee :P

chik said...

wkslm iktiraf.

nasi kerabu ni nak makannya senang je, kena gaulkan semuanya kemudian baru makan. sedap. sekali cuba pasti nak lagi.

mummy umar said...

Salam kak chik

Kedai nih ada lagi tak?apa landmark?bila2 kelik kelate nak g. must go!must go!

chik said...

wkslm mummy umar. insyaAllah masih ada sebab gerai ni sangatlah ramai pelanggannya. landmark kat cabang 4 tu ialah wau bulan besar wakil rakyat PAS dan kedai hardware Polyedar.

Post a Comment

Thanks for your comment and if you sign in as Anonymous, please leave your name behind.

Related Posts with Thumbnails